Ken jij onze groothandel De Ballenkoning al?

De Ballenwinkel is onderdeel van onze groothandel De Ballenkoning. Daarmee leveren wij al jarenlang alleen de allerbeste gehaktproducten aan diverse winkels en horecabedrijven. Dit doen wij door heel Nederland en in grote hoeveelheden. We wilden echter ook aan consumenten gaan leveren, en daarom zijn we De Ballenwinkel gestart: Een winkel en webshop waar je als consument al onze gehaktproducten en sauzen kunt kopen. Dit is onderdeel van De Ballenkoning en de producten die je daar koopt zijn precies dezelfde, alleen dan in kleinere hoeveelheden. Alle vleesproducten die we verkopen produceren we helemaal zelf, en dat doen we volgens authentiek recept. We durven te zeggen dat we de lekkerste gehaktballen van Eindhoven maken, en zelfs dat ze de beste van heel Nederland zijn. Niet voor niets zijn onze gehaktproducten in de wijde omtrek erg populair en komen veel mensen geregeld naar onze winkel om een voorraadje in te slaan voor in de vriezer.

De Ballenkoning gehaktproducten online bestellen

Als je niet in de buurt van Eindhoven woont en toch graag de producten van De Ballenkoning wilt kopen dan kun je dat doen in onze webshop. We leveren door heel Nederland, en doen dit met speciaal koeltransport. Dit is heel belangrijk, want vrijwel al onze producten moeten koel worden bewaard. Let dus goed op de bezorgtijden want er is in verband met de bederfelijkheid geen tweede bezorgpoging mogelijk. Zodra je onze gehaktproducten ontvangen hebt moet je ze dan ook direct in de koelkast of vriezer leggen. Zo weet je zeker dat ze nog goed zijn wanneer je ze wilt consumeren.

Het aanbod van De Ballenkoning

Je kunt bij ons zowel als consument als met een eigen zaak terecht voor de lekkerste gehaktproducten. We produceren gehaktballen, hamburgers, tosti’s en worstenbroodjes in Eindhoven, die je allemaal online kunt bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Als je de producten in grote hoeveelheden nodig hebt dan kun je terecht bij De Ballenkoning, en als je als consument de producten wilt kopen dan ga je naar de winkel of webshop van De Ballenwinkel. In beide gevallen koop je precies dezelfde, ambachtelijke gehaktproducten die we met liefde in eigen beheer bereiden. Ben je op zoek naar inspiratie voor het koken met deze producten? Ook dan staan we voor je klaar. Op onze website vind je veel smakelijke recepten, en ook in de winkel geven ze je graag advies over wat je ermee kunt bereiden. Zo geniet je optimaal van onze authentieke producten, en dat zien we natuurlijk het liefst.

Winkel en webshop
DHL Same & Next Day delivery

Take away
online bestellen en afhalen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.