Wij maken de lekkerste gehaktballen van Eindhoven

Bij De Ballenwinkel kun je terecht voor alleen de lekkerste gehaktballen van Eindhoven. Wij maken ze met veel liefde van alleen de beste ingrediënten, zodat jij ze alleen nog maar thuis op hoeft te warmen. Je kunt daarbij kiezen uit normale gehaktballen, extra pittige ballen of kleine borrelballetjes. Uiteraard kun je ze in onze winkel aan de Rijstenweg 8 in Eindhoven ook reeds opgewarmd afhalen, net wat je wenst. Al sinds jaar en dag zijn we gespecialiseerd in gehakt, en daar maken we niet alleen de lekkerste gehaktballen in Eindhoven van. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor heerlijke broodsnacks zoals tosti’s en worstenbroodjes. Ook deze worden van hetzelfde vlees bereid, waaraan je duidelijk proeft dat het met liefde bereid is. Gehakt is namelijk onze passie, en we werken daarom alleen met vlees van zeer goede kwaliteit. Je kunt al onze handgemaakte gehaktballen, hamburgers en worstenbroodjes in Eindhoven afhalen in de winkel, maar ook online bestellen. Door gebruik te maken van speciaal koeltransport zorgen we ervoor dat ze gekoeld bij je thuis worden bezorgd.

Gehaktballen in Eindhoven voor particulieren

De Ballenwinkel is onderdeel van De Ballenkoning. Dit is onze groothandel van waaruit we al jaren de lekkerste gehaktproducten leveren aan ontzettend veel afnemers. Uiteraard leveren we niet alleen in Eindhoven maar aan winkels en horecazaken door het hele land. Omdat we echter ook graag aan particulieren wilden leveren startten we met De Ballenwinkel. Daar kun je al die lekkere gehaktballen in Eindhoven kopen als particulier, en dus in veel kleinere hoeveelheden. Orders in onze online shop kun je tot 15 kilo laten bezorgen voor slechts €12,95. Daar zit je natuurlijk zo aan, want tegelijk met onze gehaktballen uit Eindhoven bestel je uiteraard gelijk de heerlijkste Brabantse worstenbroodjes, twisters en vleesjus. Ook deze maken we namelijk helemaal zelf, en zijn goed te combineren met de vleesproducten.

Speciale Ballenkoning jus

In onze winkel en webshop kun je terecht voor de lekkerste gehaktproducten, en dus ook voor vleesjus. Deze verkopen we in poedervorm zodat je hem lekker lang kunt bewaren en net zoveel of zo weinig jus kunt bereiden als je maar wilt. Deze speciale Ballenkoning vleesjus is ontzettend lekker en heel gemakkelijk te bereiden. En laten we eerlijk zijn, bij een echte gehaktbal hoort natuurlijk een flinke lepel jus! Liever een sausje? Dan kun je bij ons kiezen uit verschillende knijpflessen van het merk La William. Deze hebben wij geselecteerd om hun rijke smaak en omdat ze goed te combineren zijn met al onze gehaktproducten.

Winkel en webshop
DHL Same & Next Day delivery

Take away
online bestellen en afhalen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.