fbpx

De lekkerste worstenbroodjes in Eindhoven

Ben je op zoek naar een lekkere afhaalmaaltijd in de regio van Eindhoven? Dan kun je bij ons zowel in de winkel als in de webshop terecht voor de allerlekkerste worstenbroodjes van Eindhoven. Met een goeie mayonaise en een zelfgemaakte salade erbij kun je die gerust als maaltijd eten. De Brabantse worstenbroodjes die wij leveren komen allemaal uit eigen keuken. We zijn namelijk gespecialiseerd in gehakt, en maken daar de lekkerste ballen, burgers, jus en worstenbroodjes in Eindhoven van. Deze zijn zowel door particulieren als winkels en horeca te bestellen, en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Doordat wij ze in zo’n grote getalen produceren kunnen we ze namelijk heel voordelig aanbieden. Bovendien is zelf worstenbroodjes maken is hartstikke veel werk. Laat dat dus lekker aan ons over, dan ben je verzekerd van de lekkerste exemplaren. We maken ze van alleen de beste kwaliteit vlees in combinatie met een krokant gebakken broodje eromheen, kortom: Om te smullen!

Brabantse worstenbroodjes in Eindhoven

Wat maakt een worstenbroodje nu eigenlijk Brabants? Veel mensen vragen zich af waarom we benadrukken dat we Brabantse worstenbroodjes in Eindhoven maken. Dat betekent eigenlijk niet meer dan dat het recept van het worstenbroodje oorspronkelijk uit Brabant komt. Het is een snack die kenmerkend is voor onze provincie en waar we met recht erg trots op zijn. Niet elk worstenbroodje is overigens even goed en volgens origineel recept gemaakt. Het is belangrijk dat precies de juiste kruiden worden gebruikt in ietwat vettig gehakt, en dat het brood aan de buitenkant knapperig is en van binnen lekker zacht. Het bakken van onze worstenbroodjes in Eindhoven komt dan ook heel erg nauw en moet aan allerlei eisen voldoen. We leveren alleen worstenbroodjes waar we zelf tevreden over zijn, oftewel met een krokant bruin korstje en een geur waar je meteen honger van krijgt.

Worstenbroodjes Eindhoven

Worstenbroodjes in Eindhoven online bestellen

Heb je trek in onze worstenbroodjes of gehaktballen in Eindhoven gekregen? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Daar vind je ons hele aanbod aan gehaktproducten, die je in de hele regio kunt laten bezorgen. Dit gebeurt met een speciaal soort koeltransport, waardoor je zeker weet dat ge producten koel bij je thuis worden bezorgd. Daarna leg je ze zelf zo snel mogelijk in de koelkast of vriezer. De webshop van De Ballenwinkel is onderdeel van onze groothandel De Ballenkoning. Deze is enkel op bedrijven gericht, en dus besloten we een winkel te openen die er ook voor consumenten is, oftewel De Ballenwinkel.

Winkelmandje
There are no products in the cart!
Continue Shopping