fbpx

Black Friday 2019

Black Friday 2019 komt er weer aan! Op 29 november 2019 zal onze winkel in het teken staan van acties en kortingen. Maar dit jaar doen we het net iets anders! Iedereen heeft tijdens de feestdagen wel eens de vraag: Wat moet ik gaan koken? en daar hebben wij iets op bedacht. Op Black Friday zullen er naast hoge kortingen en acties ook demo’s zijn om de lekkerste en mooiste hapjes en gerechten te maken met onze producten. Zo kun je jouw gasten verrassen tijdens de feestdagen. Dus zet je eigen op aanwezig en kom proeven en beleven tijdens Black Friday 2019 in de Ballenwinkel.

Worstenbroodletter

Hij is er weer! de overheerlijke worstenbroodletter, gemaakt van het gehakt van de ballenkoning.

de worstenbroodletter is het lekkerste cadeau van Nederland voor de feestdagen.

Kerst trui Ballie Heren

Al een tijdje vindt je Ballie in de Ballenkoning familie. Je hebt hem al gezien op onze shirts en telefoonhoesjes. Maar speciaal voor de feest dagen hebben wij de Limited Edition Ballie Kerst trui. De trui is verkrijgbaar in groen, zwart en grijs voor zowel dames als heren en wordt verpakt in een leuk cadeau papier. Bestel nu jou Ballie kerst trui voor een scherpe prijs!

Black Friday ook bij de lokale ondernemers

 De Ballenwinkel en Cafe het Wapen van Strijp hebben tijdens Black Friday 2019 een supergave actie voor jullie. Zo zie je maar dat je voor Black Friday ook bij de lokale ondernemers terecht kan. Dus 29 November shoppen bij De Ballenwinkel en na afloop gezellig borrelen bij Cafe het Wapen van Strijp. Lokaal, Lekker, gezellig en voor iedereen goed. Tot dan!

Winkelmandje
There are no products in the cart!
Continue Shopping