Geen verzending meer mogelijk! DHL heeft helaas een te grote foutmarge!

We vinden het leuk dat je een bestelling bij ons wilt gaan plaatsen. Een bestelling bij de Ballenwinkel verloopt iets anders dan je gewend bent. Omdat wij voedingsmiddelen verkopen die zowel koel als diepvries verzonden worden zijn er een aantal punten om rekening mee te houden.

Verzendkosten

Voor het bestellen geld het volgende: ieder pakket kan maximaal 15 kg bevatten. We hebben ons systeem zo ingericht dat het voor jou berekend welk gewicht je hebt bereikt. Het systeem berekend dus het aantal nodigen pakketen.

Voor pakketten boven de 45Kg raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Onze verzendkosten zijn iets hoger dan bij normalen pakketten. Dit komt omdat wij een speciale EcoCoolBox gebruiken. Ook zijn de kosten van het transport hoger omdat het pakket binnen 10 uur na verzending bij jou bezorgd wordt. Dit allemaal is om er voor te zorgen dat wanneer jou pakket bezorgd word het pakket de juiste temperatuur heeft voor koel en diepvries producten.

Verzendoptie:

Verzendkosten:

NEXTDAY voor 22.00 uur Verzending in 1 (Eco Cool Doos)

€8.99

SAMEDAY voor 10:30 uur Verzending in 1 (Eco Cool Doos)

€9.99

NEXTDAY voor 22.00 uur Verzending in 2 (Eco Cool Dozen)

€17.98

SAMEDAY voor 10:30 uur Verzending in 2 (Eco Cool Dozen)

€19.98

NEXTDAY voor 22.00 uur Verzending in 3 (Eco Cool Dozen)

€26.97

SAMEDAY voor 10:30 uur Verzending in 3 (Eco Cool Dozen)

€29.97
 Producten passen NIET in 3 Ecocooldozen Neem contact op met onze klantenservice

Verpakking

De pakketten worden verpakt in de EcoCoolBox. De EcoCoolBox isoleert door gebruik te maken van schone gerecycled kartonvezels (vrij van minerale oliën) en deze te verpakken in een flexibele en luchtdoorlatende papierenverpakking. Doormiddel van deze box hebben de producten de juiste temperatuur als ze bij je aankomen.

Zodra je de box ontvangen hebt verzoeken we je de producten zo snel mogelijk in de koelkast of vriezer te bewaren. Zodra je de producten uit de box hebt gehaald mag de Box bij het oud papier. Je kan hem natuurlijk ook gebruiken als koelbox bij een picknick of stranddag.

Verzending

De verzending van onze pakketten wordt verzorgd door DHL Vandaag. Door gebruik te maken van hun diensten kunnen wij ervoor zorgen dat je pakket de volgende of zelfde avond in huis is. Onze bezorgdagen zijn van dinsdag T/M vrijdag op maandag, zaterdag en zondag worden geen pakketen bezorgd.

NEXTDAY delivery voor 22:00 uur = volgende dag in huis 

SAMEDAY delivery voor 10:30 uur = zelfde dag in huis

*Pakketen na 22:00 uur besteld met NEXTDAY delivery worden de opvolgende bezorg dag bezorgd.

Je ontvangt op de dag van levering een Track & Trace code van DHL Vandaag. Na 16:00 uur is het mogelijk het exacte bezorgvenster te zien. DHL heeft een bezorgvenster van 17:30 uur t/m 22:00 uur. Houdt er dus rekening mee dat er alleen s’avonds bezorgd wordt. Het is NOODZAKELIJK dat je binnen dat venster thuis bent. Dit omdat onze producten bederfelijk zijn en daarom zal er bij afwezigheid geen 2de afleverpoging plaatsvinden. Wel zal de bezorger proberen het pakket bij de buren af te leveren.  Als de bezorger meldt dat je niet thuis was en het niet mogelijk was om bij de buren af te leveren kunnen wij het pakket niet vergoeden. Mocht er iets misgaan of onverhoopt iets gebeuren twijfel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen.

Wij bezorgen op onderstaande feestdagen niet:

 • Eerste Paasdag: 17 april 2022
 • Tweede Paasdag: 18 april 2022
 • Koningsdag: 27 april 2022
 • Hemelvaart: 26 mei 2022
 • Eerste Pinksterdag: 5 juni 2022
 • Tweede Pinksterdag: 6 juni 2022
 • Eerste Kerstdag: 25 december 2022
 • Tweede Kerstdag: 26 december 2022
 • Oudejaarsdag: 31 december 2022
 • Nieuwjaarsdag: 1  januari 2023

Betalen

Wij bieden door middel van de diensten van Mollie de volgende betalingsmogelijkheden aan:

 • IDEAL
 • Creditcard
 • Apple pay
 • Klarna

De betaling wordt uitgevoerd in de beveiligde omgeving van Mollie. Na het afronden van de betaling word je teruggestuurd naar de order pagina van onze website en ontvang je een orderbevestiging

Winkel en webshop
DHL Same & Next Day delivery

Take away
online bestellen en afhalen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.